EN
EN

Спирала флексибилни машина за правење алуминиумски канал испратени во Тајланд

време:2019-06-06 коментар:

 

Спирала флексибилни алуминиум канал производство машина за правење

Спирала флексибилни алуминиум канал производство машина за правење

Спирала флексибилни донесување алуминиумски канал машина

 Спирала флексибилни алуминиум канал производство машина за правење

Спирала флексибилни алуминиум одлуки канал машина се користи за производство на алуминиумски канал fleixble, која се користи за декорација, издувната цевка, итн.

 

 Спирала флексибилни алуминиум канал производство машина за правење

 

функција

  • Автоматско формирање на брзина може да биде прилагодлив
  • Автоматско онлајн сечење уред не е задолжително
  • Пневматски систем compessing е задолжително

 Спирала флексибилни алуминиум канал производство машина за правење

 

Главните технички податоци

 1  дијаметар опсег 60-300mm 
 2 должина канал  100-8000mm 
 3 Чиста алуминиумска фолија големина 

0.05-0.15mm дебелина

42-55mm широк 

 4 формирање брзина  1-5m / min 
 5  Главната моќност на мотор  0.75KW
 6  димензија 1200 x 550 x 1200 mm 
 7  Тежина

260КИЛОГРАМ 

 

 

 

 

 

Спирала флексибилни алуминиум канал производство машина за правење