EN
EN

Чиста спирала флексибилна алуминиумска фолија машина за формирање канал испратен во Виетнам

време:2019-10-12 коментар:

Карактеристика на чист алуминиум машина за формирање флексибилни канал   

  • автоматски формирање, сечење и процесот на компресирање контролирани од страна на Саладин.
  • Соодветен материјал за двете алуминиумска фолија и нерѓосувачки челик лента.
  • Двоен слој алуминиумска фолија ќе биде достапен од страна на нашите speical дизајн

Чиста спирала флексибилна алуминиумска фолија машина за формирање канал

Главните технички податоци на чист алуминиум машина за формирање флексибилни канал    

 1  канал Дијаметар  80-300mm (до 450mm)
 2 должина канал  неограничен
 3 големина алуминиум лента

0.05-0.15mm дебелина

40-55mm широк 

 4 формирање брзина  1-5m / min 
 5  Главната моќност на мотор  0.75-1.50KW
 6  димензија 1200 x 550 x 1200 mm 
 7  Тежина

50 КИЛОГРАМ 

Чиста спирала флексибилна алуминиумска фолија машина за формирање каналЧиста спирала флексибилна алуминиумска фолија машина за формирање канал