EN
EN

ЦПУ жица пролет одлуки серпентина машина испрати во Грузија

време:2019-08-10 коментар:

Автоматски ЦПУ цик-цак торзија мијалник пролетта свитканост прават формирање компресија ликвидација машина за душек троседот цена

 

Универзална автоматски ЦПУ жица одлуки пролетта машина со добра цена може да се користи за производство на секој вид на прав пролет, кула пролет, повлекување пролет, двојно пресврт пролет, тензија пролет, правоаголник пролет, Пеколен пролет, фенси пролет, деформирани пролет, и разни видови на жица формирање итн.