EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / kabel-tali-pencet-machine.jpg
  • /upfile / 2019/05/29 / 20190529171306_695.jpg
  • /upfile / 2019/05/29 / 20190529171314_629.jpg
  • /upfile / 2019/05/29 / 20190529171321_411.jpg
  • /upfile / 2019/05/29 / 20190529171330_879.jpg

Wire Rope Press Mesin

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

BO mesin mencet punika karo institusi kompak, gampang operate, efficiency dhuwur, katon ayu. Mesin sing certificated dening EU standar-CE.Pressed Slings karo kekuatan dhuwur nganakke lan mbukak aman. Mbandingaken karo teknologi pamotongan conventional, mencet mesin bisa nemen nambah efficiency Processing lan nyimpen kabel tali.

 

fitur: 

1. Sakabèhé desain basket, ukuran cilik, dhuwur kekuatan, concentricity apik, Slings dipencet karo lumahing Gamelan

2. Awak construction swaging diprodhuksi saka siji pemblokiran construction siji sing njamin seragam kaku, dhuwur kekuatan, long gesang layanan.

3. nggunakake bahan paling anyar, asu laut gabungan lan Ultra-wearable guide ring antarane ing rod piston lan slinder, supaya slinder karo kinerja sealing luwih, aman, dipercaya lan awet

4. desain jamur babak lan posisi otomatis gampang kanggo ngganti cetakan beda. 

gambar

 

 

 

 

mode Ora.

BO-100

BO-200

BO-350

BO-500

daya penet Max (KN)

1000

2000

3500

5000

Max diameteripun tali kawat ing siji mencet (mm)

Φ13

Φ20

Φ28

Φ32

Max diameteripun tali kawat ing multi-mencet (mm)

Φ15

Φ22

Φ34

Φ42

Power (KW)

1.5

2.2

3

4

meksa apa Max (MPa)

56MPa

56MPa

56MPa

56MPa

gerakan piston Max (mm)

78

80

80

100

Kacepetan munggah saka piston (mm / sec)

8

8

4.5

4.5

Kacepetan mudhun saka piston (mm / sec)

10

10

4.5

8

Total dawane (mm)

1100

1100

1200

1450

Total jembaré (mm)

550

550

600

600

Total dhuwur (mm)

1250

1300

1350

1500

Bobot resik (kg)

600

900

1000

2000

gambar

 

 

 

 

 

mode Ora.

BO-650

BO-800

BO-1000

BO-1600

daya penet Max (KN)

6500

8000

10000

16000

Max diameteripun tali kawat ing siji mencet (mm)

Φ38

Φ40

Φ44

Φ54

Max diameteripun tali kawat ing multi-mencet (mm)

Φ48

Φ52

Φ56

Φ70

Power (KW)

5.5

7.5

11

11+7.5/15

meksa apa Max (MPa)

56MPa

56MPa

56MPa

56MPa

gerakan piston Max (mm)

160

180

200

200

Kacepetan munggah saka piston (mm / sec)

4.5

6

4.8

10

Kacepetan mudhun saka piston (mm / sec)

8

8

8

10

Total dawane (mm)

1650

1800

2100

3000

Total jembaré (mm)

650

700

1100

1300

Total dhuwur (mm)

1600

1700

2000

2500

Bobot resik (kg)

3000

3800

5500

8500

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh