EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / kabel-tali-leleh-lan-nglereni-machine.jpg
  • /upfile / 2019/05/29 / 20190529172631_220.jpg

Wire Rope lebur lan Machine Cutting

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

iki baja leleh tali kawat lan nglereni mesin, karo kacepetan dhuwur lan gampang operate, sing ditrapake kanggo tali leleh baja saka macem-macem dimensi, utamané tali elevator, min tali, kabel crane lan tali baja kualitas dhuwur. Ing tali baja ilang sing apik lan Gamelan karo conical lan spiral ends. Iki mesin sing utamané Applied dening manufaktur tali baja lan pelanggan. (e.g. Port, jetty, Edo elevator etc.)

main konfigurasi lan kinerja:

1. sistem kontrol Listrik: nggunakake Omron PLC, Layar tutul Omron, Zhengtai electrical, mlayu susul-susulan ampli sirkuit kanggo drive pneumatic Solenoid karya tutup;

2. sistem fuse: nggunakake ngalih transfer kanggo nyetel saiki nggabung ing macem-macem Gir kanggo pilih 260V utawa input 440V voltase miturut diameteripun saka tali baja; lan 1-6 sekring saiki.

3. Acak ngatur pesawat saka cetakan sekring, jamur wis loro inlets, pelanggan bisa milih loro specifications beda saka tali kawat miturut kabutuhan nyata, mungguh dipakani saka loro inlets beda, dilengkapi karo 1.5mm lan 2.0mm Mold diunekake

4. sistem discharge: Sawisé tumindak Fusing, ing silinder tutup gerakane kanggo nindakake tindakan unloading;

5. peralatan bisa dilengkapi rak discharge aktif tali kawat: fungsi iki kanggo nyedhiyani tension dipakani stabil kanggo nyegah tension gedhe banget utawa slack saka tali dipakani kabel.

Kapasitas lan akurasi:

mesin bisa nyawiji 1.5-3.0 mm kabel baja tali, kapasitas produksi kira 3.5 detik saben Strip;Akurasi dawa nglereni punika 1000 MM + 2 mm.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh