EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/valve_hole_planishing_and_punching_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124090034_401.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124090043_810.jpg

Tutup Lubuk Planishing Lan Punching Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

 

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin punching khusus dirancang kanggo setir rim perforation bolongan tutup. Dilengkapi silinder hydraulic, panggeser njaba kanggo wilayah perforation planishing, panggeser utama kanggo punching bolongan. Awak mesin punika C pigura jinis, lan worktable punika jinis tugu kanggo stabil kinerja. Kacepetan apa luwes dening otomatis controller.

Data Technical utama

1- pasukan nominal: 630KN (planishing), 250KN (punching)

2- Slider stroke: 200mm

3- kacepetan stroke: 35 kaping / min

4- Max. mati nyetel dhuwur: 500mm

5- Max. mati nyetel dhuwur imbuhan: 300mm

6- Size kanggo lumahing ngisor panggeser: 400x400mm

7- ukuran Worktable:  selaras

8- dhuwur Worktable: 700mm

9- Piece Work OD: 240-600mm

10- daya Motor: 22KW

11- bobot: bab 4.5ton

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh