EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/ultrahigh_pressure_polyurea___pu_spraying_machine.jpg

Ultrahigh Pressure Polyurea / Pu Uyuh Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Newest dipun kinerja dhuwur iki polyurea / pu meksa ultrahigh pneumatic uyuh & peralatan injeksi BDF-X bisa Applied ing macem-macem kahanan construction lan iku cocok kanggo macem-macem bahan komponen pindho, kayata polyurea elastomer, Polyurethane kabeh-banyu umpluk, materi polyurethane umpluk, adhesive polyurethane lan Adhesives.

Data Technical utama

model

BDF-X

Max. aliran Kapasitas

2-8kg / min

viskositas Range

200-1000CPS

nyawiji rasio

1:1, aspek tetep

Heating Power

4500W * 2

Range panas suhu

0℃~90℃

Power Source

3-urutane, 4-kabel

Air Source

120psi  1.2m3 / min

output Pressure

9-18MPa

ukuran

930x800x1210mm

bobot

125KG

Standard Konfigurasi

mesin utama, siji pesawat

pump dipakani, rong bagéyan

semprotan gun, siji Piece

sambungan selang Gun 2 m, siji pesawat

Heating selang 15m, siji pesawat

Feature

1- peralatan bisa Applied ing kothak arsitektur, Ting, railway, automobile, watercraft, Petroleum mining, industri electrical, industri pangan lan sapiturute;

2- integrasi ingkang rekayasa lan struktur desain manungsa ndadekake kompak peralatan ing struktur , cilik ing volume, cahya ing bobot, trep lan fleksibel ing operasi. Sampeyan bisa gampang ditangani dening wong siji lan cocok kanggo operasi ing lingkungan rumit.

3- The hoses panas profesional lan khusus-digawe nggawe panas malah lan dipercaya. The hoses sing aman lan awet karo sambungan banyu-bukti Ana lengkap karo tutup njaba saka lapisan jampel panas lan anti-abrasion lapisan;

4- Lurus path platoon-jinis gas lan pneumatic sistem kontrol Integrasi external damel tumindak operasi cepet lan sensitif karo tingkat fault kurang lan trep kanggo pengawasan lan pangopènan;

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh