EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/two_line_capillary_tube_cutting_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/18/20190118085325_494.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/18/20190118085410_299.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/18/20190118085419_118.jpg

Two-line Machine kapiler Tube Cutting

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

loro-line mesin kapiler tabung nglereni iki dirancang khusus kanggo tabung kapiler tembaga de-coiling, Straightening, lan nglereni otomatis. Lan loro garis saka tabung bisa diproses ing wektu sing padha kanggo nambah efficiency karya.

 

fitur

1. Loro garis saka tabung bisa Cut ing wektu sing padha kanggo karya efisien dhuwur

2. sistem kontrol PLC kanggo ngontrol loro Unit karya dhewe kanggo ukuran tabung beda.

3. Tombol parameter minangka dawa dipakani, kacepetan dipakani, kapasitas output bisa prasetel lan luwes ing layar tutul ing Inggris kanggo operasi luwih gampang.

4. karya otomatis Full karo otomatis de-coiling, Straightening, nglereni lan unloading kanggo pegawe kurang lan kapasitas output sing luwih.

 

parameter Technical

Ora.

item

data

1

model                                           

KC-aku

2

Material cocok                       

 pipo tembaga kapiler (ing Koil)                                        

3

Size Tube       

 OD1.8-3.2mm

4

Cutting Length               

>250mm

5

nglereni Akurasi

± 0.5mm

6

Speed ​​Work                           

10s / 1000mm

7

Sistem Control

layar, servo Motor,

inverter Control

8

Cara Work                                            

otomatis & manual Control

9

meksa makarya

0.5-0.7MPa

10

Power Supply

5.5KW

11

Power System

380V, 50Hz, 3Urutane (selaras)

12

ukuran

4700x900x1350mm

13

bobot

About 800KG

 

konfigurasi

1

Frame utama

Gawean omahan

Welding

2

Painting

Gawean omahan

powder Coating /

werna selaras

3

Sistem servo

Mitsubishi

sistem dipakani

4

meneng Rod

HIWIN

-

5

PLC

Mitsubishi

CE

6

HMI

KINCO

-

7

contactor

Schneider

CE

8

Motor

account local

CE

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh