EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/tube_end_forming_.jpg

Tube End mbentuk & ngembangaken Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin tabung pungkasan mbentuk manual dirancang kanggo nggedhekake tabung pungkasan dening punching pneumatic karo ngembangaken die.

 

Feature 

Mbentuk dening proses swaging Rotary kanggo proses las in langkah sabanjuré.

Four-mati desain kanggo kurang saka gangguan lan produk kualitas sing luwih apik

Khusus sing dirancang mbentuk mati mesthekake welding kualitas karo kurang sampah ing langkah sabanjure..

Casted mbentuk sirah omah oleh kinerja lan dawa-urip stabil nggunakake.

Inti-bar desain kanggo mesthekake diameteripun utama sak proses.

 

Data Technical utama

 

paramèter 

data 

1 

Material Tube

tembaga / aluminium / tabung Bundy

2 

Tube Diameter

4-20mm

3 

shrinking Length

5-50mm (selaras)

4 

Speed ​​Work

10-15 pcs / min

5 

Tube dipakani

manual

6 

Power System

Pneumatic Drive

7 

ukuran

  700 x 500 x 1100 mm

8

bobot

200 KG

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh