EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :+86 15962807500(Samsung)

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/trimming_and_beading_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124091954_743.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124092009_265.jpg

Trimming Lan manik Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Trimming lan beading mesin digunakake kanggo trimming,blank mencet lan Hemming kanggo kabeh jinis cookwares.  

Data Technical utama

model

BHD-25

Max Diameter Of workpiece

200mm

Max kekandelan saka Edge Nggulung

1.5mm

Max Dhuwur Of workpiece

200mm

Way Pakaryan

meksa Oil

Hydro-silinder Diameter

80mm

bobot

400kg

sakabèhé Ukuran

1700*1000*1950mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh