EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/three_axis_foam_injection_machine.jpg

Telung Axis Whitening Machine Injection

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Feature 

1.  Kinerja utama mesin iki wis ngrambah tingkat lanjutan saka baris sing padha saka peralatan diimpor, lan karo kuwi minangka fitur automation lengkap, kinerja dipercaya, operasi lan pangopènan trep.

2.  mesin iki bisa pour sealing Strip karo wujud ing piring utawa alur kanggo ketemu requirement, lancip poto-skinned lumahing id sawijining Gamelan lan lentur, sawijining Shaw atose id A10 ~ 20. Supaya pour sealing Strip andal, mesin wis dilengkapi karo mini pas sistem pouring karo fitur saka imbuhan nggoleki lan dipercaya pouring.

3.  Sistem otomatis ngawula motor drive dilengkapi kontrol LCD komputer otomatis proses pouring kanggo ketemu wangun dibutuhake dening customer.

konfigurasi 

1. Tank panyimpenan digawe saka telung lapisan stainless steel karo mixer lan otomatis sistem suhu pancet. Uga dilengkapi sistem otomatis dipakani lan Indikator tingkat materi.

2. Kumpa materi iku-kacepetan kurang tliti dhuwur pump ukur karo pas mimpin lan numberical piranti tampilan. Uga dilengkapi cooling lan materail kontrol otomatis suhu sistem.

3. Kepala injeksi ngganti posisi karya (pouring, bali-siklus, reresik) otomatis, lan sirah injeksi bakal mindhah tekanan sawise pouring, lan ngresiki sirah dening kontrol program. Uga dilengkapi piranti dipakani otomatis mandeg.

4. gerakan kacepetan dhuwur saka sirah injeksi dening otomatis 3 manipulator sumbu, bisa pouring segel ing sqaure, persegi dowo, wangun khusus ECT.

5. Penet hydraulic, suhu, lan pouring kapasitas dikendhalèkaké déning komputer.

Data Technical utama

item

GZ20F-aku (jinis flat)

GZ20F-II (jinis alur)

output kapasitas (g / s)

0.5-3

3-5

dicampur rasio

100:20-32

100:20-32

Size Pakaryan efektif X / Y (mm)

2200 x 1200

2200 x 1200

Speed ​​Moving (m / min)

8-25

8-25

Viscidity Of Material Campuran (CPS)

1500-3000

1000-1500

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh