EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/tdf_duct_corner_punching_line.jpg

TDF Duct Corner Punching Line

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

baris iki dirancang kanggo sheet metal mbentuk lan blanking waé karo karya otomatis.

 

Flow Produksi 

Decoiling lan straightening mesin → piranti Roller dipakani → mesin punching

 

Data Technical 

1

Material

piring baja ing Koil

2

Kasedhiya Diameter njaba

Ф1200mm

3

Kasedhiya Diameter Interior

Ф508±10mm

4

Jembar Of Steel Strip

150mm

5

Kekandelan Of Steel Strip

1.5-2.0 mm

6

Bobot Of Coil

≤500 kg

7

Speed ​​Work

45bêsik / min

8

Power

380V±10%

9

meksa Air

≥0.5MPa

 

2.1 Decoiling lan straightening Machine 

Mesin Decoiling ngetik expansion mesin mimpin pasif, bisa karo straightening mesin kang mesin mimpin aktif dening motor.

 

model

BML-150

1

Max. sheet Jembar

150mm

2

sheet kekandelan

0.5-3.0mm

3

Diameter utama Of Coil

450-530mm

4

Diameter njaba Of Coil

max. 1200mm

5

Max. coil Bobot

500kg

6

Dipakani Roller Size

60mm x 2pieces + 80mm x 2pieces

7

Straightening Roller Size

50mm x 7pieces

8

expansion

kanthi manual ditambahi dening nangani

9

Reducer rasio

1/30

10

Driving Motor Power

1.5kW

2.2 Otomatis Roller dipakani Piranti 

Piranti roller dipakani otomatis disambungake doyo penet dening babak bar, kacepetan dipakani cocog munggah karo pencet uga. 

 

model

BRF-2010NS

1

Cocog Coil Jembar

200mm

2

Cocog Material kekandelan

max.3.5mm

3

dipakani Length

100mm

4

dipakani Speed

padha kacepetan punching.

5

dipakani Precision

+/- 0.2mm

6

bobot

155kg

2.3 Machine punching 

 

Koleksi

JD21-80A

1

Force nominal

800kN

2

Stroke Ing Angkatan Nominal

9mm

3

slide Stroke

130mm

4

stroke Frequency

45kaping / min

5

Max Die Setel Dhuwur

320mm

6

Imbuhan Of Die Dhuwur

100mm

7

Distance Between Slide Block Center Kanggo Frame Ing

300mm

8

Ukuran Of Worktable

580 x 860mm (F-B x L-R)

9

Kekandelan Of Worktable

100mm

10

Ukuran Of Lubuk On Worktable

Φ280 x 220 x Φ380mm (ndhuwur diameteripun x deepness x diameteripun ngisor)

11

Ukuran Of Slide Block ngisor lumahing

280 x 380mm

12

alat Shank

60mm x 75mm (x ambane diameteripun)

13

Distance Between Columns

410mm

14

Motor Power

7.5kW

15

ukuran

1925mm x 1470mm x 2675mm

16

bobot

5200kg

2.4 Sistem Control 

Iku sistem PLC kang decoiler peserta,dipakani,punching.make wong dianggo ing proses. 

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh