EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/tdc_duct_corner_punching_line-39.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116112430_894.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116112438_828.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116113043_837.jpg

TDC Duct Corner Punching Line

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

 

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

baris iki dirancang kanggo sheet metal mbentuk lan blanking waé karo karya otomatis.

aliran aku Produksi: 

Decoiling lan mesin straightening → roller piranti dipakani → mesin punching

II data Technical 

Material: piring baja ing Koil

Kasedhiya diameteripun external: Ф1200mm

Kasedhiya diameteripun interior: Ф508±10mm

Lebar Strip baja: 150mm

Kekandelan saka Strip baja: 1.5-2.0 mm

Bobot Koil: 500 kg

kacepetan Work: 45bêsik / min

Power: 380V±10%

meksa Air: 0.5Mpa

 

2.1 Decoiling lan straightening mesin 

The Decoiling mesin iku jinis expansion mesin mimpin pasif, bisa karo straightening mesin kang mesin mimpin aktif dening motor.

data technical utama

model: BML-150

Max. jembaré sheet: 150mm

kekandelan sheet: 0.5-3.0mm

diameteripun utama Koil: 450-530mm

diameteripun njaba Koil: max. 1200mm

Max. bobot Koil: 500kg

Dipakani ukuran roller: 60mm x 2pieces + 80mm x 2pieces

Straightening ukuran roller: 50mm x 7pieces

expansion: kanthi manual ditambahi dening nangani

aspek Reducer: 1/30

Driving daya motor: 1.5kW

2.2 otomatis roller piranti dipakani 

Piranti roller dipakani otomatis disambungake doyo penet dening babak bar, ing match kacepetan dipakani munggah karo pencet uga.

model: BRF-2010NS

jembaré coil cocok: 200mm

kekandelan cocok materi: max.3.5mm

dawa dipakani: 100mm

kacepetan dipakani: padha kacepetan punching.

dipakani tliti: +/- 0.2mm

bobot: 155kg

2.3 mesin punching 

Koleksi: JD21-80A

pasukan nominal: 800kN

Stroke ing pasukan nominal: 9mm

slide stroke: 130mm

frekuensi stroke: 45kaping / min

Max mati nyetel dhuwur: 320mm

Imbuhan saka dhuwur die: 100mm

Distance between pemblokiran Muter tengah kanggo pigura: 300mm

Cakramanggilingan worktable: 580 x 860mm (F-B x L-R)

Kekandelan saka worktable: 100mm

Ukuran saka bolongan ing worktable: Φ280 x 220 x Φ380mm (ndhuwur diameteripun x deepness x diameteripun ngisor)

Cakramanggilingan Muter lumahing pemblokiran ngisor: 280 x 380mm

alat shank: 60mm x 75mm (x ambane diameteripun)

Distance between kolom: 410mm

daya Motor: 7.5kW

ukuran: 1925mm x 1470mm x 2675mm

bobot: 5200kg

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh