EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / tapered-kepala-kabel-tali-leleh-.jpg
  • /upfile / 2019/05/29 / 20190529172434_915.jpg
  • /upfile / 2019/05/29 / 20190529172444_614.jpg

Tapered Kepala Wire Rope leleh & Machine Cutting

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

ringkesan 

Mesin iki khusus dirancang kanggo nglereni tali kawat sirah tapered karo piranti leleh. Nglereni mburi bakal dadi nyenyet karo wangun conthong.


Konfigurasi lan kinerja 

model: WT-500

piranti dipakani: kontrol motor langkah; kapasitas mbukak(500kg); kacepetan max(450r / min)

piranti Wire dipakani klebu minangka konfigurasi standar.

piranti leleh: welding resistance listrik, bisa saiki diatur dening controller.

Ing bagean leleh iku conical, diameteripun lumahing paling gedhé bunder saka lumahing conical iki luwih cilik tinimbang diameter saka tali kawat, bagean leleh ora kasebar, dawa ing conthong lan warata lake sing bebas diatur.

nglereni ukuran dawa bisa diatur ing layar tutul dening Total Lengthkothak tampilan, pop-up digital keyboard setelan, lan dawa bisa diset arbitrarily.

Sistem clamping lan sistem teken mimpin dening piranti pneumatic.

mesin kabèh dikuwasani déning sistem PLC karo layar tutul.

sistem daya:             220V / 380V, 50Hz, 3Urutane

sumber air meksa:    0.4-0.6meksa sumber online MPa.

diameteripun kabel:           2.0-5.0mm

Length:                        170mm- 30m

toleransi Length:        ±2(saben 1mm)

ukuran machine:              80x70x150cm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh