EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :+86 15962807500(whatsapp) +86 513 89077744

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/stitch_welding_bsw_30.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122153230_878.jpg

Nggawe Welding BSW 30

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

welder digunakake kanggo welding longitudinal saka piring emas mbalek kayata kontaner lan nawakke.

Data Technical

Range diameter

¢ 100- ¢ 1000mm

Welding Length

50-1000mm

Jumlah Of tumpang tindih

6mm

Welding kekandelan

0.4-1.2mm

Welding Speed

2m / min

Tembaga Kabel Diameter

2.0-2.2mm ¢

Power

40kw

bobot

2500kg

Size peralatan

1000×2000×1700mm

fitur

1.1 welding tembaga kabel campuran nglindhungi lumahing welding saka oksidasi.

1.2 dadi welding Strip utawa welding titik cumawis.

1.3 posisi saka clamping piranti kanggo mesthekake jumlah lapping konsisten.

1.4 ora narik, operasi aman.

1.5 TIG / GTAW kadhemen / panas kabel lan mig-mag / GMAW sing pangolahan welding congenital.

1.6 welding peserta lan kontrol welding NC antarmuka, sistem salaras terpadu kanthi.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh