EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/steel__bundy_tube_straightening_.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117142516_833.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117142525_363.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117142539_642.jpg

Steel / Bundy Straightening Tube & Chipless Machine Cutting

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

baja / Bundy tabung chipless Cut kanggo mesin dawa wis dirancang khusus kanggo tabung Straightening lan proses nglereni sadurunge tabung mlengkung utawa proses welding saka condenser lan evaporator. Mbandhingaké desain normal karo loro-setengah clamping die, kita desain clamping die ing telung bagean miturut struktur Chuck lathe, kang bisa nyilikake distorsi tabung sak nglereni, lan clamping die ganti / imbuhan bakal luwih gampang.

Feature 

● Telu-part clamping mati kanggo nyilikake distorsi tube, njaluk Gamelan lumahing nglereni pungkasan.

● akurasi dhuwur concentricity njamin kanggo kualitas welding apik ing proses iki nduwé.

● nglereni Chipless karo 360° Rotary agul-agul nglereni lan mulet karo loro nilai clamping.

● Straightening karya setir ing tabung baja saka loro pituduh vertikal lan horisontal.

 

konfigurasi

 

Part

Brand

Tetembungane

1

Frame utama

Gawean omahan

Welding

2

Painting

Gawean omahan

powder Coating /

 werna selaras

3

inverter

MITSUBISHI

imbuhan kacepetan

4

PLC

MITSUBISHI

M / FC

5

HMI

KINCO

CE

6

encoder

Omron

CE

7

contactor

Schneider

CE

8

cylinder

CHNT

CE

9

Motor

account local

M / CCC


Data Technical utama

 

paramèter

data

1

Material Tube

tabung baja / tube Bundy

2

Tube Diameter

4-8mm

3

Cutting Length

>50mm

4

Speed ​​Work

0~ 60m / min, luwes dening Inverter

5

nglereni Toleransi

0.5mm / 1m

6

Sistem Control

kontrol PLC / HMI

7

meksa Air

0.6-0.8MPa

8

Motor Power

1.12KW

9

Sistem Electric

380V, 50Hz, 3Phae (selaras)

10

ukuran

2300 x 650 x 1300 mm

11

bobot

460 KG

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh