EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/steel___bundy_tube_serpentine_bender_.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117143352_762.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117143406_549.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117143420_268.jpg

steel / Bundy Tube Serpentine Bender

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

The WA seri Serpentine bender iki digunakake digunakake kanggo proses tabung mlengkung baja Bundy. Digunakake digunakake kanggo condenser, panas nggawe exchanger. Mbandhingaké karya mlengkung manual tradisional, the-semi otomatis mesin mlengkung bisa proses nganti 10-12 tabung diklompokaké ing siji wektu mlengkung warna dhiameter tube, efficiency karya luwih nganyari, lan tabung rampung presents katon apik minangka saben kasenengan. 

Feature 

Paten sistem dirancang khusus kontrol servo mlengkung kanggo arah mlengkung lan amba mlengkung ing ukuran pas. (Patent No.: ZL 2011 1 0092227.X)

Paten khusus pribadi mlengkung dirancang mesthekake pas mlengkung radius, ewah-ewahan bentuk kurang lan katon apik (Patent No.: ZL 2011 2 0107426.9)

khusus paten struktur mlengkung dirancang njamin kinerja stabil kanggo nganti 10-12 tabung diklompokaké ing siji wektu. (Patent No.: ZL 2009 2 0013741.8)

sistem Servo drive, sistem kontrol PLC, lan kontrol layar tutul kanggo njaluk akurasi dhuwur ukuran produk karo operasi gampang lan pangopènan.

Cocok karo otomatis tabung chipess Cut kanggo mesin dawa, semi-otomatis Serpentine bender njupuk kapasitas output gedhe karo kurang fault lan risak.

 

konfigurasi

 

Part 

Brand 

Tetembungane 

1 

Frame utama

Gawean omahan

Welding

2 

Painting

Gawean omahan

powder Coating /werna selaras

3 

inverter

MISUBISHI

imbuhan kacepetan

4 

servo Motor

ELESY

CE / FC

5 

PLC

MISUBISHI

CE

6 

HMI

KINCO

CE

7 

contactor

Schneider

CE

8 

cylinder

DELIXI

CE / CCC

9 

meneng Rod

HWIN

-

10 

Motor

account local

M / CCC

 

Data Technical utama

 

paramèter 

data 

1 

Material Tube

steel Tube / tabung Bundy

2 

Tube Diameter

Φ3-12mm

3 

Tube Wall kekandelan

0.3-1.0mm

4 

mlengkung Kapasitas

1-12 pcs / sepeda; Pit; ontel

5 

Bending Angle

1~ 180 degree

6 

Bending Radius

R15 R35 ~

7 

Bending Times

Nganti 110 kaping / siklus

8 

dipakani Length

0-700mm / wektu, max. 3 kaping

9

Worktable Size

Φ1800mm

10

Sistem Control

kontrol PLC / layar

11

Motor Power

5.0KW

12

Sistem Electric

380V, 50Hz, 3Phae (selaras)

13

ukuran

2200 x 1000 x 1580 mm (tilar Table)

14

bobot

About 1300 KG

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh