EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :+86 15962807500(whatsapp) +86 513 89077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/stainless_steel_flatware_rolling_mill.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124095451_477.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124095503_956.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124095515_676.jpg

Steel Flatware Rolling Mill

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Pabrik Rolling digunakake kanggo lancip piring baja karo extension liyane dening proses rolling kadhemen. Ing karya rolling bisa lengthways utawa transversely kanggo produk beda, digunakake digunakake ing stainless flatware baja, produksi cream.

Data Technical utama

paramèter

roller Diameter

Rolling  kacepetan

workpiece kekandelan

main Motor

ukuran (L * W * H)

bobot

unit

mm

r / min

mm

KW

mm

kg

HYJ-300

300

44.5

1.0-4.0

7.5

2260*1610*1700

5000

HYJ-350

350

34.5

2.0-6.0

11

2310*1730*1780

6000

SYJ-250

254

46

4.0-5.0

11

2350*1600*1350

4500

Feature

1- stabil kinerja karo struktur kompak, gampang pangopènan.

2- kapasitas output dhuwur karo kurang gangguan kanggo modern produksi.

3- mesin Advanced kanggo nyimpen biaya material, nambah kualitas produk.

4- sistem otomatis lubrication kanggo mesthekake kinerja mesin uga.

5- Mill roller digawe saka 9Cr2Mo luwih atos lan nyandhang abrasion.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh