EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/spring_coiling_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123171616_164.jpg

Spring coiling Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

mesin spring coiling iki bisa digunakake kanggo gawé saben jinis spring sakcara, menara spring, spring pullback, pindho spring corak, tension spring, spring persegi dowo, clockwork spring, spring apik, spring deformed, lan macem-macem jinis kabel mbentuk etc.

Data Technical utama

 

model

BO-8620

BO-8635

BO-8645

BO-8660

BO-8680

BO-86100

1

Size Wire

(mm)

Φ0.4-Φ2.0mm

Φ0.7-Φ3.5mm

Φ1.5-4.5mm

Φ2.0-6.0mm

Φ3.0-8.0mm

Φ3.5-10.0mm

2

Max Outside Diameter

 (mm)

Φ30mm

Φ50mm

Φ65

Φ100mm

Φ120mm

MaxΦ140mm

3

Wire Feed

Ora watesan

Ora watesan

Ora watesan

Ora watesan

Ora watesan

Ora watesan

4

kacepetan

(m / min)

110

75

75

75

75

75

5

Wire dipakani Motor(kw)

2.9

5.5

7.5

7

15

30

6

Metu Diameter Motor(kw)

0.4

1.0

1.5

1.5

2.9

3.8

7

Jarak servo Motor

(kw)

0.4

0.75

1.0

1.5

2.0

2.9

8

Nglereni Knife Servo Motor(kw)

1.0

1.3

1.8

2.7

4.4

7

11

AC

380

380

380v

380v

380v

380v

12

Ukuran

(mm)

1300X800X1800

1500X1000X1800

1700x1900x1200

1260X900X1600

2100X1000X2000

3000x1500x2200

13

bobot(kg)

400

800

1450

3000

4100

5800

Advantage: 

Aku . Kanggo nggunakake sistem kontrol komputer Taiwan diimpor lan motor servo diimpor.

II. Komputer antarmuka Cina, gampang kanggo operasi, posisi akurat, komputer bisa ngontrol telung wolung Motors servo, kabeh bisa diselarasake utawa mbukak dhewe.

III. Prodhuk wis piranti tliti ranging deteksi, bisa kanthi otomatis mati yen golek produk substandard.

IV. Paramèter kayata njaba diameteripun lan amba bisa diowahi ing sembarang wektu miturut status apa ditampilake ing layar

V. Ing mechanical desain sumber lenga lubricating otomatis, kanggo mesthekake gerakan peralatan kanggo dangu

VII. Nalika wis nirkabel, Broken, kabel kebungkus, desain mati otomatis lan pigura kabel fungsi otomatis nggawe produksi luwih gampang lan luwih irit.

VIII. Prodhuk ditrapake kanggo produksi wangun spring sakcara, pagoda spring, sumber automobile, pengurangan spring lan syarat dhuwur kanggo spring.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh