EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/spot_welding_machine_dn_40.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122143454_158.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122143516_916.jpg

Spot Welding Machine DN-40

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Spot welder utamané dipigunakaké kanggo sheet galvanized lan steel pipe cocog workpiece welding titik stainless, dibandhingake karo lapisan welder liyane ekonomi. Ana akeh model kanggo milih saka.

Data Technical

input voltase

380V

input Kapasitas

40kva

load Duration

12%

Welding kekandelan

1.5+1.5mm

Max Pressure

393N

elektroda Trip

60mm

bobot

236kg

sakabèhé Ukuran

1100×550×1700mm

 fitur

1.1 tampilan digital, kontrol PLC
1.2 saiki luwes, gampang kanggo ngontrol
1.3 bisa selaras miturut syarat customer

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh