EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :+86 15962807500(Samsung)

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/spiral_tubeformer_btf_i.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122134558_869.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122134620_505.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122134630_439.jpg

Spiral Tubeformer BTF-aku

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

tubeformer spiral banget digunakake digunakake ing HVAC spiral lan industri logam sheet. Mesin spiral pipa apa kanthi ngatur Strip baja lan ngganti baja ngudani saka macem-macem ukuran, iku bisa kanggo gawé tabung spiral macem-macem ukuran, kang gampang kanggo ngganti lan nyetel, lan joints sing tightly disambungake lan kinerja stabil.

Technical Data

diameter

¢ 80 mm – ¢ 1500mm

Kekandelan Of Sheet Metal

baja galvanized

0.4 -1.2mm

stainless steel

0.4-0.8mm

Jembar Of Sheet Metal

Standard 137mm

dipakani Speed

1-38m / min

kunci Seam

kunci lapisan njaba, ing nang ing request

Power

mainframe

5.5kw

daya Cutting

4kw

bobot

1708kg

ukuran

2700 mm×1560 mm×1950mm

fitur

1.1 Ing die mbentuk digawe saka spring steel. Gampang kanggo ngganti lan nyetel,

1.2 sistem nglereni prabawa kontrol Length saka pipo.

1.3 kontrol PLC, saw nglereni agul-agul lan kacepetan sinkronisasi ngecor.

1.5 Ketemu standar CE pasar Eropah lan Amérika: certificate CE.

Relatif Products

Kanggo nyukupi syarat khusus kita pelanggan, kita offer model BTF aku 1500C karo kekandelan digunakake maksimum 2.0 mm.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh