EN
EN

Spiral fleksibel aluminium pipa mesin nggawe dikirim menyang Thailand

wektu:2019-06-06 komentar:

 

Spiral fleksibel aluminium pipa mesin nggawe Pabrik

Spiral fleksibel aluminium pipa mesin nggawe Pabrik

Spiral fleksibel aluminium pipa nggawe mesin

 Spiral fleksibel aluminium pipa mesin nggawe Pabrik

Spiral aluminium fleksibel nggawe pipa mesin digunakake kanggo gawé pipa aluminium fleixble, kang digunakake digunakake kanggo cerobong asep, pipe exhaust, etc.

 

 Spiral fleksibel aluminium pipa mesin nggawe Pabrik

 

Feature

  • kacepetan mbentuk otomatis bisa luwes
  • Otomatis piranti nglereni online opsional
  • sistem compessing Pneumatic opsional

 Spiral fleksibel aluminium pipa mesin nggawe Pabrik

 

data technical utama

 1  sawetara diameter 60-300mm 
 2 dawa Duct  100-8000mm 
 3 ukuran foil Murni aluminium 

0.05-0.15mm nglukis

42-55mm sudhut 

 4 kacepetan mbentuk  1-5m / min 
 5  daya motor utama  0.75KW
 6  ukuran 1200 x 550 x 1200 mm 
 7  bobot

260KG 

 

 

 

 

 

Spiral fleksibel aluminium pipa mesin nggawe Pabrik