EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/spiral_filter_core_making_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123180935_890.jpg

Spiral Filter Making inti Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

 

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

mesin iki khusus kanggo prodhuksi intine saringan automotive. 

Fitur utama

2.1 Gampang banget lan cepet kanggo ngganti diameteripun saka tabung spiral.

2.2 Sembarang dawa bisa Cut miturut sarat customer kang.

2.3 Kanthi ngatur genggaman, mesin bisa cocok kanggo bahan nglukis beda.

2.4 kontrol PLC ndadekake dhuwur efisien, kualitas stabil, kurang tata cara lan bahan lan nyuda biaya produksi.

2.5 drive adi, gedhe wayahe driving lan roto stabil. 

Data Technical utama

3.1 kapasitas produksi: 1.2 ~ 1.6 m / min

3.2 sawetara Diameter Filter inti: 40mm ~ 150mm

3.3 Length saka inti: sembarang, Unlimited

3.4 Kekandelan saka mentahan materi: 0.20~ 0.40mm

3.5 Jembar saka mentahan materi 50 mm,utawa 60mm

3.6 daya Motor: 3kw

3.7 daya listrik: 380V / 50Hz (bisa miturut syarat customer kang)

3.8 bobot: 800kg

3.9 Cakramanggilingan part utama: 1300mm x 1000mm x 1400mm

3.10 Cakramanggilingan rak unloading: 1200mm x 800mm x 760mm.

3.11 Buildup baris: decoiler, mbentuk unit, fly cutter

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh