EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/spiral_duct_machine_btf_iii.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122140006_120.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122140017_959.jpg

Spiral Duct Machine BTF-III

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin spiral pipa BTF-III iki digunakake digunakake ing saluran air conditioning. Lan pipo prefabricated kanggo karya konstruksi. standar dhuwur kanggo ketemu karo kabutuhan customer, sawetara ngukur pangayoman safety, matak cetakan aluminium. automation More. Nyilikake kakiyatan pegawe lan nggedhekake efficiency produksi. Iku pilihan apik kanggo standar dhuwur.

Data Technical 

Range diameter

¢ 80 mm – ¢ 1600mm

Range kekandelan

baja galvanized

0.4 -1.3mm

stainless steel

0.4-0.8mm

aluminium

0.4-1.3mm

Strip Jembar

Standard 137mm

0.4-1.0 mm

 

Standard 140mm

1.1-1.3 mm

kunci Seam

kunci lapisan njaba, utawa nang ing request

dipakani Speed

Max.60 m / min. gumantung ing materi

Cutting System

Slitting cutter

bobot

2900kg

ukuran

mesin utama

1900*2050*1500mm

Decoiler

1780*1130*1250mm

Mbukak-metu Tabel

2700*950*1200mm

fitur 

1.1 Aluminium jamur casting, Bobot entheng lan gampang kanggo ngganti.

1.2 sistem nglereni dawa tetep, free nyetel output.

1.3 kontrol PLC, nolèh otomatis.

1.4 ana gangguan, ora eseman.

1.5 pangayoman safety kaping, standar CE.

1.6 kekandelan bisa nganti kanggo 2.0mm.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh