EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/spiral_duct_machine_btf_ii.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122135357_283.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122135407_466.jpg

Spiral Duct Machine BTF-II

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Spiral mesin pipa BTF-II wis digunakake digunakake ing industri logam HVAC lan sheet spiral. Kanggo ketemu automation produksi, nambah efficiency produksi lan nyuda swara brebeg. Spiral tubeformer nggunakake telpon jamur lan muter nyukur Cut irit wektu lan daya wong .

parameter Technical

SPESIFIKASI

Diameter Of Round Pipes

100mm ~ 1600mm

Max. Tube Length

Ora winates

kekandelan

0.4 ~ 1.2mm

Jembar Of

137mm

Strip Speed ​​dipakani

1~ 35m / min, luwes

Material cocok

aluminium, stainless steel, galvanized baja, werna ditutupi baja, etc

bobot

2300kg

Power Of Main Motor

16KW

Power Of Hydraulic Motor

4KW

Power Of Cooling Water Pump Motor

125W

Power Of Material Dipakani Motor

125w

fitur

1.1 jamur kaliber tetep, ora imbuhan dibutuhake.

1.2 nglereni dawa prabawa.

1.3 Paten nglereni nyukur mabur tanpa burrs.

1.4 Sawise nglereni rampung, materi iki kanthi otomatis diuripake.

1.5 Ketemu standar pasar CE Eropah lan Amérika, certificate CE.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh