EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/spiral_corrugated_posttension_pipe_machine_bpt_135_150.jpg

Spiral Corrugated Posttension Pipe Machine BPT-135/150

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

 

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

mesin pipe posttension sing dirancang khusus kanggo prodhuksi babak & pipo corrugated warata digunakake ing expressway, Airport, bridge, gedhe-span kirim-tension project beton. Iku cocok kanggo loro karya njero ruangan lan situs. Iku saka kacepetan dhuwur lan praktis materi luwih.

main Technical data

1.1 model: BPT-135/150

1.2 sawetara diameter: 35~ 135mm (150mm nggedhekake)

1.3 materi cocok: Strip baja galvanis, 0.2~ 0.3mm, 36mm sudhut

1.4 Jarak saka spiral: 28mm

1.5 jinis seam: kunci pindho lapisan

1.6 kacepetan dipakani Strip: 0- 13 m / min, luwes dening mesin

1.7 Motor: 380V, 3 fase, 50Hz

motor utama:5.5kW Cutting motor: 2.2kW

ndhuk motor: 0.125kW

Total bobot: 650kg

ukuran: 1300 x 1800 x 1300mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh