EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/spiral_corrugated_culvert_pipe_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123180501_132.jpg

Machine Spiral Corrugated Culvert Pipe

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

 

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Spiral pipe corrugated iki digunakake digunakake kanggo maksud posttension beton, kayata Culvert got, dhasar pit, plinth, construction lemah beda, etc.

Data Technical utama

sawetara diameter: 600-3600mm

dawa Duct: nganti 12m

Material: Cold baja ngudani mbalek 2-3 x300mm (x jembaré kekandelan)

desain corrugation: 68 x 13 mm (76 x 25mm, 125 x 25mm bisa pilihan karo biaya tambahan)

Decoiler: jinis vertikal, max.3000kg

Seaming kunci: kunci spiral mbentuk

produktivitas: 0-20m / min, luwes

sistem kontrol: kontrol PLC karo layar tutul

Cutting cara: nglereni plasma

mimpin: Motorized lan hydraulic

daya Motor: 33KW

sakabèhé ukuran: 3900x1600x1400mm

bobot: 10ton

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh