EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / sj-50-necking-mesin-65.jpg
  • /upfile / 2019/06/25 / 20190625165947_212.jpg
  • /upfile / 2019/06/25 / 20190625170016_643.jpg

SJ-50 necking Machine

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

mesin belongs kanggo ora peralatan mesin nglereni. Iku ngirim part baja menyang jamur khusus kanggo ngurangi meksa hydraulic kadhemen. Kapadhetan sebagean bisa apik supaya Ngapikake kekuatan tensile materi, kanggo nyuda cacat resistance tensile lan impact kateguhan dening peeling lathe. Iku peralatan becik kanggo proses rod anchor mining lan anchor bolt.


Technical data 

item:

SJ-50

necking sawetara:

16-50mm

necking dawa:

10-400mm

necking rate:

≤3mm

sawise necking extension dawa:

10%-15%

hydraulic motor:

22kw

cooling motor:

0.09kw

Ukuran:

2500x900x1600mm

bobot:

3000

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh