EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/six_station_inner_polishing_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124092933_866.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124092946_664.jpg

Six-stasiun utama Polishing Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Enem-stasiun mesin polishing utama dibangun karo disc Rotary multi-stasiun worktable, kang bisa ngawat-ngawati limang bisa bêsik kanggo ngrampungake polishing atos lan polishing nggoleki. Iku cocok kanggo produksi massa saka kontaner logam circular beda.

Data Technical utama

Worktable Size

1750mm×22mm (diameteripun x kekandelan)

Worktable Drive Motor Power

4.4kw (motor servo)

Station Quantity

Six

Worktable rotasi Speed

0-5r / min

Worktable rotasi Motor Power

4kw karo rate frekuensi

Polishing Kepala Quantity

5kepala

Polishing Motor Power

7.5kw / 4kw

Polishing Kepala Spindle Speed

2900 r / min

Polishing Spindle Diameter

25mm

Polishing Wheel Diameter

≤200mm

Polishing Wheel Jembar

≤120mm

Size Max workpiece

320mm x 260mm

Max. workpiece Bobot

50kg (kalebu cetakan)

Polishing Rugi Motor

0.37kw

main cylinder Size

80x400mm

Polishing Wax System

dhuwur meksa gun semprotan

Polishing panyimpenan Wax

klebu

kontrol sistem PLC

Mitsubishi

Vacuum Generator

SMC

sakabèhé Size (karo bledug Koleksi Kamar)

7000 x 6600 x 2500mm

bobot

About 15 ton

Feature

1- Meksa karya kanggo saben stasiun bisa nyetel dhewe.

2- Saben stasiun bisa ngeset arbitrarily gumantung ing materi polishing.

3- polishing ing dadi kanggo saben stasiun bisa nyetel independen kanggo syarat polishing beda.

4- Dilengkapi sinkronisasi otomatis lilin uyuh sistem, frekuensi lan kapasitas sing luwes.

5- sarego lan nampilake output produksi otomatis.

6- kontrol Manual utawa otomatis kanggo ngoper cepet, gampang kanggo debug.

7- Sembarang Gagal bakal tampilan ing layar komputer, kang gampang kanggo njaga.

8- Dilengkapi Mitsubishi controller programmable (PLC) saka Jepang.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh