EN
EN

SERVICE

Kabeh layanan kita
SALES TEAM

Sumber kabeh jinis dokumen lan file kanthi pas wektune.

DOKUMEN jawab TEAM

Nyedhiyani mode cocok lan aman saka panyimpenan lan transportasi.

transportasi TEAM

Sumber kontrol kualitas lan pengawasan sadurunge, sak lan sawise produksi supaya.

QC TEAM

Sumber desain beda, packaging desain lan nggawe kabeh jinis packaging tundhuk karo request customer kang.

PACKAGING

Offer drawing lan conto ing request customer kang; Menehi komentar lan Ngapikake saran ing request technical.

R

Adhedhasar syarat technical customer kang, njupuk kawruh specification rinci, global kanggo nglereni apa jenis materi, Jenis mesin digunakake, Komunikasi karo pelanggan kanthi nggawe Rekomendasi sing tepat, Priksa replies pituduh miturut pasar lan produk.

Minangka Pabrik Mesin lan consulant, kita tansah nggawe kita paling apik minangka salah siji profesional, kanggo kurban sing technical support paling. Lan kita sumber mesin pipa air, mesin tabung Pendingin, mesin umpluk PU, Kabel lan Strip mesin mbentuk, mesin pipe Spiral, mesin rim Wheel, lan liyane.

SERVICE ONE-STOP

Kita uga bisa gawe marem kita klien yen padha perlu pangaturan, instalasi, latihan utawa OEM services.We gawe serep produk kita siji taun babar pisan, sajrone ngagem bagean kasedhiya ing ora charge.we bisa kurban klien nyisakke bagean ing prices biaya sawise babar pisan kadaluarso