EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/serpentine_tube_twisting_.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117162846_790.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117162859_872.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117162915_901.jpg

Serpentine Tube digawèkaké & flattening Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Tabung Serpentine twisting & flattening mesin wis Integrasi siji karo karya twisting lan mburi flattening karya bebarengan ing siji mesin, kanggo njaluk efficiency luwih lan kurang pegawe lan pendhudhukan. mesin kalebu worktable ing, piranti flattening, piranti digawèkaké ,piranti nyekeli tube, stasiun hydraulic lan sistem kontrol. 

 

Proses Work 

1. Sijine tabung Serpentine ing digawèkaké die, kanggo cocog saben sikut karo twisting iki mati dhewe

2. Push Botton "Mulai” kanggo mudhun tabung nyekeli piranti kanggo ndandani tabung Serpentine tanpa obah

3. Banjur kepala obah twisting die bakal push tabung Serpentine menyang flattening die

4. Banjur piranti flattening mudhun lan pencet sikut tabung menyang warata lan sakdurunge sawise.

5. Nyekeli piranti mundhakaken munggah kanggo nerbitaké tabung Serpentine lan sirah obah saka digawèkaké sirah njupuk tabung metu saka flattening die

6. Piranti twisting tabung corak Serpentine menyang amba prasetel, lan njupuk metu tabung kanthi manual

7. Piranti twisting waras lan nunggu tabung sabanjuré loading.

 

Feature 

1.Two ing siji mesin karo desain terpadu, output bakal luwih efisien.

2.Kanthi desain nganyari, wilayah pendhudhukan lan pegawe biaya bakal kurang.

3.Full sistem mimpin hydraulic kanggo daya kuwat lan stabil kinerja

4.desain paten kanggo tabung Serpentine karo dawa beda, kang twisting die bisa diganti patut.

 

Konfigurasi utama

 

Part

Brand

Tetembungane

1

Frame utama

Gawean omahan

Welding

2

Painting

Gawean omahan

powder Coating /

 werna selaras

3

inverter

Mitsubishi

imbuhan kacepetan

4

PLC

Omron

CE

5

contactor

Schneider

CE

6

sistem hydraulic

risen

CE / CCC

7

meneng Rod

HWIN

-

8

Motor

account local

M / CCC


Data Technical utama 

 

paramèter

data

1

Material Tube

aluminium Tube

2

Tube Diameter

Φ8mm

3

Tube Wall kekandelan

0.6-1.0mm

4

twisting Angle

0-45 degree

5

Max. Siku Kapasitas

30 pcs / sisih

6

Max. Length Tube Serpentine

600mm

7

Kapasitas Work

3 pcs / min (30 elbows)

8

Sistem Control

kontrol PLC

9

Motor Power

3.0KW

10

Sistem Electric

380V, 50Hz, 3Phae (selaras)

11

ukuran

2000 x 1000 x 1580 mm

12

bobot

2000KG

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh