EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/section_angle_steel_making_machine_jy_50.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122171532_409.jpg

Section Angle Steel Making Machine JY-50

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin baja cagak dibunderaké mbentuk FL-50/80 mesin khusus sing dirancang kanggo sambungan saka babak flanges amba baja karo pipo ventilasi. Amba baja iki kawangun dening hydraulic nggulung transmisi, lan diameteripun wis gampang diatur.

Data Technical

Koleksi

SBJY-50

SBJY-80

Angle Iron  Keterangan

3#/4#/5#

6#/7#/8#

min. mesin Diameter

¢≥600≥500≥350

¢≥700≥1200≥1800

Flat Bar Keterangan

3#/4#/5#

6#/7#/8#

Speed ​​Pakaryan

2m / min

1.5m / min

Power

2.2kw

4kw

bobot

355kg

960kg

ukuran

820*490*750mm

1200*1000*1050mm

fitur

1.1 jamur replaceable.

1.2 Nggunakake macem-macem flanges amba baja equilateral utawa unequal.

1.3 Prasaja lan praktis .

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh