EN
EN

Babak pipa sikut nggawe mesin ngirim ke Amerika Negara

wektu:2019-05-31 komentar:

mesin iki kanggo prodhuksi elbows babak ing ventilasi & sistem air conditioning.

 

Babak pipa sikut nggawe mesin mesin gorelocker kanggo nggawe sikut

data technical utama

 

  1. Max. kekandelan saka materi: 1.2mm
  2. materi cocok: galvanized baja
  3. sawetara Diameter saka sikut: 250-1000mm
  4. Puteran kacepetan driver: 7 r / min
  5. Motor: 380V, 1.5kW x 2
  6. ukuran: 1400mm x 800mm x 900mm
  7. bobot: 750kg