EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/rotary_beading_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122163546_764.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122163558_499.jpg

Rotary Machine manik

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin beading Rotary nggunakake kanggo pipa sheet karya logam grooving kanggo pipa nggabungake bebarengan. 

Data Technical

model

LX-15

LX-18

Max kekandelan

1.2mm

1.5mm

fungsi

manik,flanging

Speed ​​mbentuk

3m / min

3m / min

Bentuk

 

Motor

0.75kw

0.75kw

bobot

80kg

130kg

ukuran

900×550×1000mm

950×550×1100mm

fitur

1.1 operasi gampang lan ngecor stabil.

1.2 Ing wangun bisa selaras miturut syarat customer.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh