EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :+86 15962807500(Samsung)

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/roller_bending_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123181402_534.jpg

Roller Machine Bending

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin mlengkung muter dumadi saka pigura utama, telung roller lan meja dipakani, bisa entuk rolling lan planishing bebarengan karo kontrol PLC.

 

Data Technical utama

Roller utama

5 pcs

mimpin Roller

1 pc

Diameter saka Roller Utama

160mm

Range Processing Diameter

17.5"~ 24”

Processing Jembar

7"~ 11”

Processing kekandelan

5-10mm

Force unloading

500Kgf

Main Motor Power

11KW

bobot

5.5ton

Data Technical utama

1. Rolling diameteripun: 22.5-54”

2. jembaré Rolling: 7-20”

3. Rolling kekandelan: 6mm [20" rim]8mm kanggo 38" rim

4. kontrol PLC saka GM, USA.

5. Button saka Jerman

6. ngalih Air lan contactor saka GM, USA.

7. Photoelectricity ngalih saka Jerman.

8. produktivitas: 100-200 pcs / jam

9. Power: 18.5kw

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh