EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/rivet_less_clinching_machine_for_hvac_duct_joint.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117134150_204.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117134200_817.jpg

Keling-kurang Machine pikantuk Kanggo HVAC Duct Joint

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin digunakake kanggo pipa air peserta. ora perlu keling,uga powered by pneumatic driven.The mesin riveting nawakake konsistensi luwih, produktivitas, lan biaya murah yen dibandhingake kanggo riveting manual.

Data Technical utama 

1.1 dhuwur dhateng:365mm

1.2 ambane dhateng:500mm

1.3 kacepetan makarya:1sec / pcs

1.4 meksa intake:2-7bar

1.5 travel Full:100mm

1.6 meksa output:0.6-5ton,luwes.

1.6 ukuran:1040x650x2100mm

1.7 bobot:500kg

1.8 Power:0.02kw

 

Njamin Lan Sawise-sale Service

Periode njamin iku salah siji taun wiwit tanggal B / L. Sak iki wektu, kita bakal kurban bagean free for ganti yen masalah kualitas mesin. Uga ing spare parts bisa ana ing biaya asli sawise sing. Ing barang kanggo part ngirim bakal mbayar dening panuku.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh