EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/resin_fiber_injection_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123160001_968.jpg

Machine Injection Resin-serat

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin resin-serat injeksi wis digunakake kanggo aplikasi resin lan serat ing Piece karya lumahing bebarengan. Iku teknologi modern kanggo nyimpen konsumsi resin lan biaya pegawe kanggo mbandhingak√© tangan teknologi lay-up, kang digunakake digunakake kanggo FRP utawa produk GRP ing massa produksi.

data technical utama

1- kapasitas uyuh Resin: 3-6kg / min

2- aspek pump nyurung: 18: 1

3- sawetara luwes penguat: 0.8%-3%

4- meksa Work: 0.3-0.7MPa

5- konsumsi Air: 50-500 L / min

6- dawa selang: 8m utawa 20m for pilihan

Feature

1- The pump nyurung kanggo resin iki mimpin dening silinder pneumatic kanggo dhuwur daya, kang cocok kanggo wilayah inflammable.

2- Two-kompon√®n gun semprotan dibangun kanggo njaba nyawiji supaya bisa senggol nang.

3- tank panyimpenan kanggo penguat karo kapasitas limang liter.

4- piranti Serat nglereni mimpin dening tekanan hawa, bisa Cut lembaran single strandor pindho serat.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh