EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / qh2-Zig-Zag-spring-mbentuk-machine.jpg

QH2 Zig Zag Spring mbentuk Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

diameteripun Wire: Φ2.5 ~ Φ4.2mm

Jarak: 20 ~ 50mm

dhuwur spring: 40 ~ 70mm

kapasitas: 200 pich / min

Power: 4KW

Mold: $40/pesawat 

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh