EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :+86 15962807500(Samsung)

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/portable_seam_locker_.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117112845_234.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117112853_399.jpg

Portable Seam lemari

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Alat iku becik kanggo nutup terus utawa mlengkung Pittsburgh ducts lapisan. Nggunakake otomatis operasi muter mbentuk, alat cepet lan quietly nutup lapisan kanthi otomatis ing pass siji. 

Data Technical utama

plate kekandelan(mm)

0.6-1.5

flange Dhuwur

8-12mm

Minimal Inner Dia.(mm)

300

Minimal Outer Dia(mm)

500

Speed ​​Pakaryan (m / min)

6-10

Motor Power(w)

500

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh