EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/plasma_cutting_machine_btf_i.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122154628_626.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122154639_516.jpg

Plasma Cutting Machine BTF-aku

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


 

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin pemotong plasma nggunakake kanggo elbows pipa spiral lan bagéyan pipa nglereni. 

data Technical

model

PC1250×3200

PC-1250×5100

PC-1550×3200

PC-1550×5100

Cutting Area

1250×3100 mm

1250×5100 mm

1550×3100 mm

1550×5100 mm

Cutting kekandelan

0.4-4mm

0.4-4mm

0.4-4mm

0.4-6mm

Cutting Speed

7-8m / min

7-8m / min

7-8m / min

7-8m / min

Power

12kw

12 kw

12 kw

12 kw

bobot

1200kg

2000kg

1500kg

2300kg

Diamension

3800×1500×1200mm

5800×1500×1200mm

3800×1800×1200mm

5800×1800×1200mm

fitur

1.1 Pigura kanthi gandheng lan wis stabilitas. X, Y sumbu dhuwur tliti guide alur, toleransi ± 0.05mm

1.2 Bisa nampilake pola nglereni, gladhi nglereni. sistem DOS bisa programmed manual

1.3 Nyetel sistem dhuwur lan url piranti kanggo mesthekake sirah nglereni lan sheet kadohan kanggo njaga efek nglereni.

1.4 Sistem drive adopts sistem servo Mitsubishi Japanese.

1.5 Penggerak plasma cumawis wonten ing account Panasonic utawa account Amérika Hypertherm.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh