EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/low_pressure_foam_injection_machine_gzy_1000.jpg

Meksa Low Whitening Injection Machine GZY-1000

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

kurang meksa polyurethane umpluk machine nyuntikaké iki utamané dipigunakaké kanggo injectingrigid dadi utawa umpluk polyurethane alus kanggo macem-macem tujuan termal jampel. mesin iki dikendhalèkaké déning PLC, akurasi dhuwur, operasi prasaja, pangopènan trep. Nalika wis disetel pisanan injeksi wis rampung, mlayu susul-susulan nguwatirake bakal menehi weker.

Data Technical utama

2.1 daya dirating: 30 kW

2.2 daya kontrol suhu: 2*9 kW

2.3 arm: 2.3 meter

2.4 warna: Cream-werna

2.5 Aliran: 50g / s-200g / s (selaras)

2.6 Kapasitas nawakke kanggo lim polyurethane: 250L saben (bisa selaras)

2.7 PLC kontrol otomatis: PLC programmable, kanthi otomatis dadi panas, nyuntikaké, cleaning andblowing; sistem PLC khusus saka domestik Cina kang bisa nyimpen 99 program.

2.8 Dilengkapi jinis piston pump pancacahan: HJ30-50 (kalih), akurasi nyetel 0.05%.

2.9 Nyawiji sistem kacepetan rotasi: 2800-5000 r bobot Machine / min2.10: bab 1350kg2.11 Ukuran: 3600mm x 1250mm x 2300mm (kalebu lengen lan gun)

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh