EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/lid_polishing_machine_for_metal_utensil.jpg

Tutup Polishing Machine Kanggo Metal piranti

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


 

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Ing tutup mesin polishing kanggo piranti logam iku piranti generasi polishing anyar kanggo komponèn tutup. Wis kaluwihan kayata struktur kompak, rigidity luwih, efficiency apa luwih lan luwih pangguna-loropaken. desain safety bisa supaya workpieces njupuk loosen sak proses polishing.

Data Technical utama

1. model: 2GBM4140-A

2. Kacepetan workpiece: 28/140r / min (luwes)

3. Ukuran maksimum saka workpiece: 400×50mm

4. amba rotasi Station:≤20°

5. Diameter rodha polishing:430mm

6. Kacepetan rodha polishing:2160r / min

7. ukuran: 2400×1800×1300mm

fitur

1. Iku cocok kanggo macem-macem kalebu logam.

2. Iku luwih efisien kanthi sirah loro polishing.

3. Dawa polishing lan wektu iki mesin luwes miturut kabutuhan beda.

4. desain safety bisa supaya workpieces njupuk loosen sak proses polishing.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh