EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/knife_grinding_machine_sm_300a.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124100902_526.jpg

Piso Grinding Machine (SM-300A)

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

mesin digunakake kanggo tlatah pinggiran nglereni saka lading, dilengkapi frock ngawat-ngawati khusus, uga bisa digunakake kanggo tlatah fillet, amba hak, etc.

Data Technical utama

1. model: SM-300A

2. Gedhéné wheel mecah: φ 300-130*φ25*25(OD * ID * H)

3. Max stroke saka piso ngaso banyu-silinder: 450mm

4. Max dawa mecah: 380mm

5. daya Motor: 5.5kw

6. Frekuensi saka motor utama: 50Hz

7. kacepetan puteran saka motor utama: 1450r / min

8. kacepetan puteran saka setir mecah: 2054r / min

9. Power of water pump: 150W

10. Frekuensi saka water pump: 50Hz

11. kacepetan puteran saka water pump: 1400r / min

12. bobot: 1800kg

13. ukuran sakabèhé: 1650*1500*1500mm

fitur

1. Gampang operate lan nyetel

2. mesin digawe saka thickening gedhe banget saka Manganese sand, iku bisa nambah kekuatan mechanical lan rigidity

3. Kontrol dening sistem hydraulic

4. The puteran utama part wis diadopsi dening arah kualitas dhuwur

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh