EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / interlock-fleksibel-selang-machine.jpg
  • /upfile / 2019/09/16 / 20190916165809_479.jpg

Interlock Flexible Machine Hose

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

kunci riwayat

fitur 

1. Terus kunci baja pindho swage mbentuk

2. Kontrol karo mesin kanggo kacepetan apa luwes.

3. materi Strip cocok bisa stainless steel, galvanized baja, aluminium, etc.

4. Dirancang kanggo konsumsi daya kurang, kurang gangguan lan gampang pangopènan.

5. produk duwe kekuatan tensile apik lan ngasilaken kekuwatan.

6. Buruh nyimpen kanggo sing siji operator njupuk papat mesin ing wektu sing padha.

7. selang rampung bisa digunakake kanggo sanitary, Bushing elektrik (kantong), etc.

data technical III Utama 

Ora. 

paramèter 

data 

1

sawetara diameter

¢ 8mm- ¢ 200mm

2

Jembar materi

8.8-25.5mm

3

Kekandelan saka materi

0.17mm-0.50mm

4

kacepetan Produksi

2.0-2.5m / min

5

daya Motor

1.1 ~ 2.2Kw

6

sistem listrik

380V, 50Hz, 3Urutane

7

ukuran

950mm x 850mm x 1400mm

8

bobot

660-1250kg

IV price:

basis price: FOB Shanghai, China

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T, imbangan dening T / T sadurunge pangiriman.

Lead-wektu: kalebu 30 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

Wigati:

1. Setunggal jamur ana karo mesin kanggo free. Tambahan jamur biaya USD 820 / set

2. Otomatis cooling sistem daur ulang banyu bisa dadi pilihan. USD1,080 biaya tambahan.

3. utas Cotton / karet sistem segel dipakani bisa pilihan. Gratis.

4.  Power motor bisa selaras minangka 220V / 440V karo 50 / 60Hz minangka panyuwunan. 

V njamin: Ing setaun sawise tanggal B / L.

VI Sawise-sale layanan

l Training lan printah:

We offer training free lan commissioning kene ing China. Kanggo pasar jaban rangkah, kita bakal kurban operasi manual lan Instruction video ing Inggris.

l ngagem Part

We offer bagean free sak periode njamin yen nyebabake kualitas mesin. Lan bagéan ana ing biaya asli sawise wektu njamin. Daya kapal kanggo part ngirim kudu digawe dening panuku.

VII Hose & Strip specification

nominal

Size

diameteripun utama (mm)

diameteripun njaba

(mm)

ukuran Strip

(mm)

Max.

min.

min.

Max.

Jembar

kekandelan

1/2 "

15.8

16.5

18.2

18.9

8.8-9.5

0.20-0.25

3/4"

20.7

21.6

23.2

23.9

8.8-9.5

0.20-0.26

1"

26

27

29.2

30

9.5-12.7

0.20-0.27

1-1/4"

35

35.8

38.3

39

12.7-20

0.3

1-1/2"

40.2

41

43.3

44.2

15-20

0.3

2"

51

51.8

54.2

56

15-20

0.3

2-1/2"

62.8

64.2

67.5

68.6

20-25

0.35

3"

77.8

79

82.8

84

20-25

0.35

4"

101.2

102.8

106

107.6

20-25

0.35

mesin VIII Related

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh