EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/inner_surface_polishing_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124092443_152.jpg

Inner lumahing Machine Polishing

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

iki polishing mesin mesin semi-otomatis, kang utamané dipigunakaké kanggo Polandia nang lumahing saka piranti logam ing wangun bunder, loro tembok sisih ngisor. Loro utawa luwih mranata mesin bisa dikombinasikaké minangka baris produksi kanggo dhuwur produktivitas.

Data Technical utama

1. model: MB4220-A

2. Work Piece diameteripun: nganti 400mm

3. Piece Work dhuwur: 50-300mm

4. Work kacepetan Piece Puter: 28-140rmp, imbuhan stepless

5. diameteripun wheel Polishing: nganti 200mm

6. Polishing kacepetan wheel Puter: 2900rpm

7. online meksa apa: 0.5-0.8MPa

8. daya Motor kanggo polishing wheel: 7.5KW

9. daya Motor kanggo peralatan Piece karya: 0.75KW

10. ukuran: 2170 x 1880 x 1500 mm

11. bobot: bab 1500KG

fitur

1. Alat clamping bisa selaras minangka saben drawing / Piece karya

2. Roda polishing molah kanggo ukuran beda lan lumahing polishing.

3. Piece karya wis tetep vakum-sorb kanggo nyekeli stabil lan gampang unloading.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh