EN
EN

BABAGAN AWAKE DHEWE

Bobo Machine Co., Ltd. nemokake ing Nantong City, Provinsi Jiangsu, mung bab 2 jam \ 'drive from Langkawi International Airport Shanghai Pudong. We, anyar diadegaké ing 2010, sing specialized ing mesin industri mobil, mesin pipa HVAC, etc, mesin umpluk PU, lan macem-macem jinis Processing logam mesin.

Read More

Kita tansah nyoba kita paling apik kanggo sumber sampeyan mesin kualitas karo rega competitive lan layanan sawise-sale profesional. Bobo Machine bakal paling dipercaya supplier solusi machinery ing China. We are siap kanggo netepake hubungan bisnis long karo perusahaan esteemed minangka Supplier, partner lan kanca. Becik welcome saka donya.

Read More

Sampeyan kasengsem

ing Learning liyane babagan Bobo produk Machine lan solusi?

PRODUCTS kita


Bobo Machine wis 5+ taun saka pengalaman karo nyediakake wilayah saka sudhut layanan beluk dianggo kapacak ing ngisor iki.

Platinum Overseas Trade lnc.is lan consulting engineering,karo rega kualitas match cukup karya lan layanan engineering sale sawise


News Center

More