EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/hydraulic_roll_forming_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124085730_688.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124085740_697.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124085749_106.jpg

Hydraulic Roll mbentuk Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Muter mesin mbentuk digunakake kanggo mbentuk profil bagean rodha dening roller puteran, biasane telung mesin dumadi menyang unit karya lengkap kanggo mbentuk setir langkah dening langkah. mesin dilengkapi karo loading pneumatic lan piranti unloading kanggo operasi trep.

Data Technical utama

Diameter Range of Wheel Rim

22.5-54”

Lebar Wheel Rim

7.5"-20”

Kekandelan saka Material

6mm

Diameter saka Top Roller

¢2350-0.02

Diameter saka ngisor Roller

¢1450-0.02

Max. Section Roller Utama

250mm2

Main Roller Loading

2300KN / 500KN (Perkara)

produktivitas

About 800-1200 pcs / shift

Speed ​​kumparan (roller ngisor)

340 rpm

Precision karya

0.01mm

Sistem Control

PLC

Power

168.5KW

ukuran

2200X2750X2420mm

bobot

About 11.5ton

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh