EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / hydraulic-polyurea --- pu-uyuh-machine.jpg

Polyurea hydraulic / Pu Uyuh Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

The polyurea hydraulic / pu uyuh machine BDF-V wis dirancang khusus kanggo produk polyurea elastomer, kang digunakake digunakake kanggo tembok, gendheng, kulkas, awak tank, pangayoman pipo jas kanggo lumahing abrasive, anti banyu, maksud antiseptic. mesin wis ukur akurat, malah nyawiji, kauntungan hotspot lan performa, utamané cocok kanggo sitework

Feature

1- Horisontal-gantos loro cara pump proportioning nganggo desain jinis coaxial, supaya

meksa bedho amarga gravitasi. Kabeh sistem pump dilengkapi meksa

kakehan pangayoman ngalih kanggo mandeg darurat.

2- Sistem mesin panas utama nganggo sawijining mesin ingkang ndamel benter kabeh-aluminium, dilengkapi 8

bagéyan dhuwur kapasitas panas bar kapasitas panas luwih kuat, utamané cocok kanggo

karya suhu kurang ing mangsa. Ing suhu controller dilengkapi tampilan,

ukuran lan liwat-panas piranti Proteksi.

3- sistem poto-cleaning

Solvent tank diinstal ing materi sisih A, karo cleaning dadi ing pump ukuran

segel supaya Isocyanate crystallization ing prewangan. Mesin part urip bisa ndawakake karo

kurang abrasion, uga gampang pangopènan.

4- rugi meksa

Kanggo mesthekake meksa karya stabil, kita nginstal piranti rugi meksa nang

pump hydraulic kanggo njaluk asil nyawiji luwih.

5- sistem drive Hydraulic

Sistem hydraulic dilengkapi motor diimpor, kumpa bagean minangka tombol. ing tambahan

sistem radiator dilengkapi supaya fault kinerja amarga saka suhu lenga dhuwur.

 

Model BDF-V

Max. kapasitas aliran 2-8kg / min

nyawiji aspek 1:1, aspek tetep

Material sawetara viskositas 200-1000CPS (suhu Operation)

Max. meksa sistem 25MPa

materi Single output penet Max.26MPa

meksa Hydraulic 8-12MPa (kanggo apa)

kapasitas panas Material 9000W X 2

Hose kapasitas panas 3200W

Max. Hose dawa 90m

sistem listrik 38A x 3 + 16A -380V 3Phase

sistem mimpin Full-hydraulic

sistem reresik Pneumatic cleaning

ukuran 1100x700x1400mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh