EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/hydraulic_flaring_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124085223_492.jpg

Hydraulic Flaring Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin flaring hydraulic digunakake kanggo ngembangaken wheel sadurunge proses mbentuk muter; dumadi saka pigura utama, worktable, stasiun hydraulic, etc. mesin dibangun ing struktur horisontal kanggo karya dadi lan operasi trep.

Data Technical utama

1. diameteripun wheel cocok: 22.5-54”

2. jembaré wheel cocok: 7.5-20”

3. kekandelan wheel cocok: 6mm

4. pasukan nominal: 5000KN

5. Slider stroke: 800mm

6. Max. Die dhuwur pesawat: 1400mm

7. kacepetan Slider: 200mm keturunan / s

    Pakaryan: 5-20mm / s

    bali: 100mm / s

8. ukuran Worktable: 2200 x 1500

4. Power: 45kw

5. produktivitas: 800-1200 pcs / shift

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh