EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/hydraulic_elbow_forming_machine_bem_1250-14.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122160629_595.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122160645_265.jpg

Hydraulic Siku mbentuk Machine BEM 1250

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Ing hydraulic BEM1250 mesin sikut wis mesin professinal dirancang kanggo joints pipe online ngeculake. Wis fungsi flanging lan lapisan nutup, Paling cepet mesin kacepetan gorelocker mbentuk.

Data Technical

dhiameter

¢ 100 mm – ¢ 1250mm

Metal Strip Wokring kekandelan

Black baja

0.4-1.2mm

baja galvanized

0.4 -1.2mm

stainless steel

0.4-0.8mm

aluminium

0.4-1.2mm

Max mlaku kacepetan

120m / min

Oil hydraulic

55L

meksa Air

75L / jam 6bar

Motor Power

主机 功率

4KW

冷 区 风扇 功率

120W

bobot

750kg

Dimenison

2700 mm×900 mm×1100mm

fitur

1.1 Ing diameteripun Minimal 100mm.

1.2 Kacepetan mbentuk punika 5 kaping mesin sikut biasa.

1.3 Stasiun hydraulic wis diimpor saka Italia lan stabil ing wangun. ,

1.4 angger-angger kacepetan Flexible, efficiency karya dhuwur lan operasi gampang.

1.5 5mm / 7mm specifications flanged.

1.6 desain International. 

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh